15

Overskudsglæde

Jeg plejer en mave i oprør. Den er ikke glad for noget som helst i disse dage, så den har det bedst hjemme og i fred og ro og så skal tiden gå med noget. Eneste krav er, at det kan foregå i tæt kontakt med hvidt porcelæn og med de begrænsede præmisser, er det ikke vanskeligt, at finde på noget.

Jeg hækler stadig. I vildskab. Og ender måske med at måtte starte en lille hobbybiks, for overskudsfrembringelser. På den måde bliver det både sjovt og aldrig kedeligt, at udleve en eller anden idé. Den kan altid omsættes til glæde hos en anden.

Hæklede slippers i kulører

Nogle får frygteligt ondt alle steder, når man gør den slags, men jeg ser sorte, hvide, røde og gule kvinder, som allesammen holder af at nørkle og det mere, end familie og venner kan aftage. De starter en lille biks ude på Etsy, et forøvrigt genialt koncept, og ad den vej, får både de selv og andre glæde af deres frembringelser. Jeg kan lide den idé.

Måske jeg skulle prøve. Jeg vil i hvert fald overveje det.

Du vil sikkert også kunne lide