17

Jeg gad en torsk

Så er det snart tid for forberedelserne til aftensmad og jeg kan ikke forklare hvorfor, men torskebøffer med bløde løg og sennepssauce indtaget med faste aspargeskartofler ville simpelthen gøre mig lykkelig.

Torsk til aften

For et ½ år siden ville jeg have nægtet, at det var noget jeg kunne lide, men søster lystig er aldrig særligt nærtagende (læs: følsom overfor forsigtige pip om, at det måske ikke er ønsket til aftenens menu), så hun lavede en ordentlig portion af samme, da vi var derovre. Hun er fisker om en hals, så fryseren var spækket med selvfangede torsk og “en god sennepssauce kan enhver lide”, som hun replicerede, da jeg bad om noget andet. Basta. Og hun havde ret!

Jeg spiste igennem. For at sige det mildt. Lige nu kunne det simpelthen være lykken, at sætte tænderne i den menu om nogle timer, når vi skal spise. Jeg skal nok ikke gøre mig mange forhåbninger, selvom torsken kunne være et passende plaster efter morgenens kuldeoplevelse…

Du vil sikkert også kunne lide