17

Arriveret

Som jeg tidligere skrev, så gik der mildest talt kludder i min japanske bestilling for et par uger siden. Jeg var usikker på, hvor mange bøger jeg i grunden havde bestilt. Det var mange, kan jeg nu konstatere…

Bøger i massevis

De sidste er lige blevet leveret ved døren og jeg kastede mig straks over pakken, som var mere end omfangsrig. Ikke mindre end 15 bøger landede her på matriklen, så måske jeg godt kan enes med nogle om, at det er at overdrive en smule.

Jeg fremstår gerne lidt dum, hvis nogen spørger, og siger det handler om, at japanere ikke forstår sig på at oversætte brugerflader til forståeligt engelsk.

Jeg har skimmet dem allesammen igennem. De er skønne. Hver og én af dem. Ingen bog er uvedkommende eller uden gode idéer, men der er klart nogle favoritter imellem. Det kan jeg sagtens fornemme allerede.

Foreløbige favoritter

Jeg har lyst til at finde symaskinen frem med det samme, men der var vist noget garn, som skulle hentes hos P&P, inden jeg sådan rigtigt kan begynde at tænke i de baner.

Jeg er vild med ophænget med cirklerne. Jeg kan sagtens se det hænge hos mig. Jeg er også vild med de japanske mønstre på skjorter og bukser. De sidste er fra bladet Cotton Time, som forøvrigt har nogle helt fantastiske dukker også. Jeg kender da et par små piger, så måske… men først var der det garn.

Du vil sikkert også kunne lide