16

Endelig!

Jeg har lige slæbt mig skæv i ryggen. Bordet er kommet hjem i dag. Jeg kunne være småsur, for det er naturligvis ikke massiv egetræ, som annonceret, men finér og plat, men Lauritz er efterhånden ved at sakke bagud af dansen, når det kommer til sandfærdige beskrivelser af deres varer, så jeg var forberedt.

Jeg gider ikke være spor sur, for det bliver fantastisk!

Nyt bord i bryggerset

To meter og tyve centimeter så ud af meget, da vi skulle bære den indenfor, men det passer perfekt. Bordpladen har fået tæsk, men jeg kan virkelig godt lide den. Til gengæld vil strikken ikke kunne. Bordpladen er ru og slidt og jeg kan allerede på forhånd forestille mig alle de tråde, som siden skal hæftes, fordi de trækkes ud af fliser i træet.

Vaskes skal skidtet også, for det har tydeligvis stået og samlet støv et sted. Det er intet problem, for en god gang malerrens skal nok få gjort kål på det meste og så er der kun bordpladen tilbage.

I første omgang sliber vi forsigtigt og giver en rundhåndet gang olie. Måske duer det ikke, men så er der idéen med det lyseblå, som kunne være så smuk, så der er masser af håb forude.

Uha, som jeg synes det er skønt, det gamle bord :-)

Du vil sikkert også kunne lide