27

Decoylab

Hvis ikke posten var kommet forbi, lå jeg sikkert stadig i sengen under den varme dyne. Bare fordi jeg kan. Og ikke skal noget som helst ud over at passe på manden i mit liv, servere kaffe på sengen og ryste puder, mens jeg serverer smertestillende, som kan slå en hest til jorden. En hest, sagde jeg. Ikke Kenneth. Han er fortsat vågen, men så godt smertedækket, at han sanser både at drikke og nyde kaffen. Det er forsigtig fremgang, så jeg smiler lidt, mens jeg insisterer på, at han er sengeliggende i dag. Basta!

Posten kom med disse to fætre…

De har allerede søskende (jeg har både ræven og pindsvinet) liggende både her og ude i byen, for jeg er vild med disse laserudskårne brocher i henholdsvis krydsfinér og mælkehvid plastik og de er ikke mere kostbare, end de snildt kan ligge på lager og fungere som små gaver, når jeg skal ud i byen og gøre den usikker.

Uglen er måske ved at være lidt passé, men ikke desto mindre elsker jeg den. Det har jeg såmænd altid gjort. Også inden den pludselig blev moderne og noget alle måtte flashe enten her, der eller allevegne. Måske bliver vi umoderne sammen, uglen og jeg, men jeg er ligeglad. Jeg er vild med den. I begge udgaver.

Uglerne er fra Decoylab, som ikke alene laver smukke og sjove brocher, men også helt igennem fantastiske ure og andet sjov. Jeg har længe villet bestille et ur til mit køkken, men hver gang jeg skal, går jeg i stå, fordi jeg ikke kan bestemme mig for, hvilket et det skal være. Sådan gik det også i dag, men måske du er bedre til at holde hovedet koldt. Jeg var ikke. Jeg har igen opgivet.

Hvis du bedst kan lide at handle via etsy, er det også en mulighed.

Du vil sikkert også kunne lide