8

Så er det her vist!

Foråret er kommet. Imens hoster jeg, så lungerne gør ondt og halsen føles som sandpapir. Hver eneste gang jeg prøver at sige noget, udløser det et hosteanfald, som fortsætter nærmest i det uendelige. Jeg kan ikke ligge ned, så hoster jeg. Jeg halvvejs sidder og sover, og det er i grunden alt for lidt, det bliver til med det søvn.

Heldigvis kan sofahjørnet kompensere for den manglende søvn, så det har det gjort lidt af formiddagen, hvor tv’et kun formåede at holde mig vågen meget kort tid, inden jeg sov sødeligt. Imens kørte vaskemaskinen trofast derud af med en omgang sengetøj.

Vasketøjet kan komme ud at hænge

Vasketøjet kom udenfor. Ud i solen, blæsten, som er bitterlig kold og den friske duft af forår. Når det senere kommer ind igen, vil det være friskt og lækkert, så jeg er sikker på, at Oline ikke klager. Det er hendes sengetøj og yndslingspyjamas, som stod for tur.

Yndlingspyjamas

Tiden er inde til et forfriskende bad. Hosten er ikke stoppet, men det gør den vel på et tidspunkt og imens vil jeg indtage varm te, halssmørelse og håbe på bedre tider for den ynkelige undskyldning for en krop, jeg er udstyret med for øjeblikket.

Gid tiden var til at være udendørs og nyde foråret, for nu er det her!

Du vil sikkert også kunne lide