23

Første forsøg

Nyt legetøj skal ikke først oplades. Det er jo skrækkeligt, sådan at skulle vente…

Endelig fik jeg grønt lys og så var jeg naturligvis interesseret i at prøve macrofunktionen, for jeg er svært glad for at gå tæt på alting – altså lige undtagen mennesker, for de fleste er ikke specielt glade for det.

Fik jeg nævnt, at jeg hader, når andre træder ind over min personlige, uhåndgribelige privatsfære?

Nej, jeg snuppede en af græsplænens Scillaer. Sådan en kan ikke protestere…

Scilla i skygge

Jeg er ikke god til at læse manualer. Faktisk er jeg omtrent lige så god til at læse dem, som jeg er til at læse mine japanske håndarbejdsbøger. Sproget er omtrent det samme i mine øjne. Jeg er sådan en learning-by-doing-type og skal helst have lærdom proppet ind gennem fingrene. Ellers fatter jeg ikke en halv meter…

Scilla tæt på

Jeg gik i gang med stor lyst til at udforske potentialet i de macroskud, jeg holder så meget af og når man først har siddet med et Canon IXUS i hånden før, er der ikke de store tvivlsspørgsmål, så jeg kastede mig ud i det.

Jeg kan komme tæt på. Rigtigt tæt på…

Scilla skræmmende tæt på

En Scilla er ikke bare smuk. Pludselig er den også interessant, ligesom de fleste andre blomster, som rummer meget mere end vores øjne ser.

Jeg er svært tilfreds med de første eksperimenter og glæder mig til at lege videre, når jeg senere får lidt mere tid. Snart er der et møde, som fordrer min deltagelse. Herefter er det vel ved at være mørkt, så legelysten må nok styres lidt endnu.

Det er godt at have noget at glæde sig til.

Du vil sikkert også kunne lide