27

Grå er den nye røde

Jeg har i flere år ønsket en anden farve på vores hus. Jeg har forsøgt mig med forslag fra hvidt over gråt til antracit, men Kenneth er ikke hoppet på den. Han har fastholdt, at den røde farve ligesom “hørte til” huset og derfor måtte gentages… og gentages, men ikke længere. Det er endelig lykkedes at overtale ham.

Jeg har allerede forlængst besluttet mig for den farve, som jeg synes huset ville blive smukt med. En grå ville gøre huset fantastisk at se på og med alle de lilla og blå nuancer jeg elsker i haven, kan det ikke blive meget smukkere.

Jeg har fundet et eksempel på præcis den grå farve, som jeg ønsker mig…

Den ny grå

Billede af huset lånt fra Coastal Living

Den vil gøre huset mindre bastant og med hvide, nymalede vinduesrammer, vil huset tage sig virkelig smukt ud.

Skurvognen nederst i haven skal naturligvis også have en omgang. Med skovranker klatrende omkring og over den, vil der opstå et helt fantastisk haverum dernede. Jeg er allerede klar til at gribe malerpenslen, men der er lige et par andre projekter, som skal laves først.

Den ny grå

Billede af havehuset lånt af Coastal Living

Jeg drømmer om lilla lavendelhæk op ad grå mure. Jeg kan allerede se hvor smukt farverne klæder hinanden. Jeg er sikker på, at de lyserøde silkepæoner vil være helt fantastiske mod en grå flade og grønt er smukt sammen med grå. Jeg er faktisk helt overbevist om, at resultatet bliver rigtigt godt, men jeg slås med et par mennesker på matriklen, som helst ser at alting forbliver det samme.

At leve sammen, når man er grundlæggende forskellige kan være en prøvelse. Ikke mindst for de, som ikke bryder sig om alt for mange forandringer. Jeg elsker dem, men jeg må være frygteligt anstrengende, når jeg gang efter gang kommer med forslag til de forandringer, som de ikke bryder sig om.

Denne gang er det lykkedes det at overtale og det tog ikke mere end 6 år. Der er håb forude og om lidt vil jeg lede efter facademaling i præcis den grå, som jeg drømmer om.

Du vil sikkert også kunne lide