13

Restemad

I dag truer de med regn heroppe i det nordjyske, men det gør ingenting, for vi trænger til en dag uden pligter.

Dagen ligger lige til højrebenet, for der er rester fra de riges bord og derfor nem mad resten af dagen. Der er endda stadig rabarbersuppe i køleskabet, så livet bliver ikke meget bedre, for den smagte helt klart af mere…

Restemad er genialt på en dag som denne, for energien er ikke overvældende og egentlig gider ingen af os vist at lave ret meget andet, end det der lige falder for.

Rabarbersuppen

Rabarbersuppen var klart en succes. Den blev spist af store som små og alene farven lokker jo. Det tog ikke mange sekunder at anrette suppen og fordi den var lavet i forvejen, var det simpelthen enormt nemt og bekvemt, sådan lige at svinge desserten på bordet. Den blev spist med tilhørende kaffe og bagefter var der chokoladeorgie og spil, grin, snak og alt det andet, som gør sådan en aften fantastisk.

Dagen i dag skal tilbringes indenfor, hvis vejrprofeterne får ret, men gør de ikke, er jeg sikkert at finde udenfor med mellemrum. Vejret er nemlig slet ikke så ringe endda. Endnu.

– og ellers er der jo altid strikketøjet og en god film. Og rabarbersuppen.

Du vil sikkert også kunne lide