4

Uroligheder

Jeg har svært ved at finde roen til ingenting at lave, så jeg flytter lidt rundt på en potte her og der, tjekker vasketøj, vasker lidt ekstra, summer i haven og alt imens jeg gør alt det, sørger jeg faktisk for at gøre det i et tempo, som er hyggeligt. Så går det vel an.

Chili

Chiliplanterne er endt udenfor. Det plejer at være godt for dem, men de ser ikke ud til at trives voldsomt, så nu er de flyttet ind under halvtaget, hvor de forhåbentlig tager ved og vokser ovenud af deres potter. Der skulle gerne kunne høstes om en måneds tid eller to.

Haveglæder

Ind imellem får jeg besøg af forskellige insekter, men græshoppen her var nu helt fantastisk, for han var ikke det mindste bange for mig, da jeg nærmede mig med kameralinsen. Han sad stille og iagttog mig akkurat, som jeg iagttog ham.

Stilen fortsætter. Nu finder jeg en af de gode bøger. Forsøger at læse lidt. Lykkes det ikke, går der ikke lang tid før Ella og AC er her. Så skal der drikkes te og hygges. Det er sådan set lige hvad jeg trænger til, så kom an!

Du vil sikkert også kunne lide