9

Lækkersøvnig

Eftermiddagsøjeblik

Når kaffen og en chokoladecroissant et Pain au Chocolat kan indtages på terrassen, skal man vist ikke klage. Det kunne lade sig gøre, selvom vejret er temmelig omskifteligt, men der er ikke faldet én eneste dråbe regn heroppe i Nordjylland.

Blæsten går frisk over Limfjordens vande. Jeg har lige været ude at inspicere. Der er skumtoppe og fjorden er urolig, men utrolig smuk.

Kaffe hjemmePlanen var egentlig, at vi ville indtage kaffen på terrassen hos nogle venner, men de skulle vise sig ikke at være hjemme og når man ikke ringer i forvejen, men kører på lykke og fromme, risikerer man altså, at den skal indtages hjemme. Det gør ingenting.

Vi kom ud i verden. Jeg fik brugt lidt energi på at trave i landskabet og siden vendte vi næsen indad i landet, for kun at konstatere, at vi altså måtte hjem igen, hvis der skulle kaffe på bordet. Det har der nu været. Måske jeg nu er en anelse lækkersøvnig…

Du vil sikkert også kunne lide