3

Soldans

Tanten sender solsikker. Marker fyldt med dem, for hun er i Provence. Heldige asen…

Tantens solsikker

Jeg kan ikke konkurrere, men jeg kan nyde det lidt, jeg har…

Min solsikke

Og det er slet ikke så lidt endda…

Nok har jeg ikke marker fyldte, men jeg har sol og en sikke, så jeg klager ikke det mindste. Jeg glædes over blomsten, som stadig står og duver for vinden. Næste sommer, siger jeg, skal der være solsikker overalt, men jeg kunne ikke i år, for det var Alexanders og mit projekt. Næste år og indtil da…

De ligner, sagde hunden…

– kan jeg nyde det, der ligner. Det har jeg nemlig nede bagerst i haven. En staude på mere end 2 meter, som gavmildt blomstrer lige nu. Jeg ved ikke, hvad den kaldes, men den er skøn og endnu ikke belejret af små sorte biller, som ellers elsker den. Ligesom mig.

Du vil sikkert også kunne lide