8

Det hjælper gevaldigt

Sådan skal den skæres. Findpudsningen kan komme senere, men umiddelbart er der nu godt 3 meter bordplade til rådighed. Det er slet ikke så ringe endda…

Sådan!

Under bordpladen løber en lang række reoler med skuffer og hylder, som allerede nu er ved at tage form hvad angår indhold. Der er fyldt op nogle steder, andre er stadig ledige og det er vist fint nok, for om et øjeblik skal jeg flytte ud af Kenneths nye rum.

Inden skal jeg have styr på alle mine Geranier, for de skal snart indenfor. Om ikke andet, så fordi jeg savner lidt farver i vindueskarmen. Små rosa blomster kunne pynte gevaldigt, så det er vist næste projekt.

Det bliver skønt og jeg skal tage mig selv i nakken, for ikke at finde symaskinen frem med det samme. Det er ikke tid endnu. Den kommer senere, når der er styr på det hele. Det var Geranier jeg kom fra…

Du vil sikkert også kunne lide