4

Det var den eftermiddag!

Og så nåede jeg hjem fra arbejde med den ondeste hovedpine længe. Sådan en, som måtte medicineres og siden soves væk. Det gik eftermiddagen så med og jeg vågnede for et øjeblik siden og opdagede, at det havde regnet, mens jeg sov.

Luften var frisk og ny, så jeg monterede en havesko og smuttede udenfor. Et øjeblik efter var det bare tæer, for jeg trængte til at vågne og det våde græs så indbydende ud. Det hjalp og bagefter snuppede jeg havesaksen med ned i bedet.

Endnu en buket til øjets fornøjelse

Jeg endte med et resultat, som også er i stand til at vække øjnene. Alle de smukke Dahlia er ved at være sprunget ud, så der er nok at tage af. Jeg elsker, at luften er frisk og lugtene tydelige, lige når det har regnet. Det gør godt efter en hovedpine som min.

Nu må jeg vist genfinde energien, for ude i haven lå den alligevel ikke…

Du vil sikkert også kunne lide