6

Endnu en…

Oschlag informerer (og stakkels ham, for jeg er så latterligt dum til at forstå noget som helst), og nu er der så 2 målinger at forholde sig til og jeg er ikke mindre intimideret og forøvrigt stadig bosiddende i Gug.

Var det her USA, var jeg vel snart velhavende eller noget…

Jeg har en tendens til mental nedsmeltning, når der kommer statistik på bordet, for jeg magter ganske enkelt ikke, at danne mig et fornuftigt overblik. Jeg har svært ved at gennemskue tal, kolonner og teorier, men i grunden er det her kun sjovt for mig, fordi jeg gør det af den rene og skinbarlige glæde ved at skrive, tage billeder, dele dem og alt det andet, som finder vej herud og så er der jo alle sidegevinsterne, som er nye og dejlige bekendtskaber, som aldrig nogensinde var kommet i stand, hvis jeg ikke gjorde, det jeg gør.

Jeg har det sjovt. Har jeg ikke det i morgen, stopper jeg. Længere er den jo i grunden ikke, men jeg gad da godt snart blive rig ;-)

Du vil sikkert også kunne lide