2

Lysende mænd giver varmen

Sofaen greb mig heldigvis, da jeg faldt. Sikke et held, for ellers havde jeg slået mig slemt, men sådan kan man ind imellem  være rigtigt heldig. Siden fik jeg aldrig rigtigt rejst mig, men sådan en fredag er vist også kun til den slags med mellemrum.

Lysende mændJeg mangler nu kun en halv sok, så er der et nyt par Embossed Leafs Socks klar til kulden, som allerede har sneget sig indenfor i stuen, men ikke værre end mine lysmænd stadig kan redde aftenen. Det er tilstrækkeligt med et par stearinlys til at holde kulden stangen lidt endnu, men natten skulle byde på frost og i morgen er alle mine Dahlia måske nået til vejs ende for i år, men lad os nu se.

Jeg er ved at have brugt dagen. Jeg er ikke engang stædig og har ikke den ellers iboende trang til at strække fredagen i det uendelige.

I morgen er der atter en fridag og sådan kunne jeg blive ved i mange dage endnu, så det er ikke nødvendigt at høste nattetimer. Der er så rigeligt af dem forude, så om lidt er det tid til at finde sengen og måske jeg så gider finde torvet i morgen tidlig. Det må tiden vise.

Du vil sikkert også kunne lide