9

Glæden ved en ny kop

Søndag formiddag er tilbragt i selskab med en frygtelig masse billeder, som skulle sorteres og mingeleres, men nu er jeg ved at være ved vejs ende. Det er hyggeligt arbejde og specielt, når der ikke er andet, som presser sig på.

Kaffen har været min trofaste følgesvend og den er indtaget i matriklens mest aktuelle nyerhvervelse, nemlig min nye kop, som jeg allerede elsker højt. Den er købt oppe hos Mogens Falkenberg i Lønstrup og sikke jeg hyggede mig, med at være med på et kig i hans arbejdende værksted i går.

Ny kop

Det kan jeg passende mindes, når kaffen skænkes i min nye, store gule og turkise skude af et drikkeaggregat. Nogle vil måske anføre, at kaffen snart kan blive kold i sådan en kop, men det sker ikke her. Den er drukket inden.

At drikke af noget, som bærer minder, højner nydelsen og jeg vil tænke på Ella og vores fantastiske dag i går, hver eneste gang jeg fremover tager koppen i hånden. Det kan jeg godt lide.

Du vil sikkert også kunne lide