9

Søndag aftens sødme

Den sidste pandekage er på panden. Helle og Anders underholder og jeg strikker på livet løs. Om et øjeblik lægges det til side, til fordel for en af Olines søde, vanilleduftende pandekager. Jeg vil hælde julesirup på, fornemme duften af kanel og orange og nyde, at søndag aften efterlader mig med mavefølelsen efter en stille weekend i familiens tegn. Det gør godt.

Sidste ærme

Sidste ærme er i gang. De forlænges med mange centimeter, for Kenneth har meterlange arme, som ikke har tænkt sig at passe ind i nogen form for skemaer. Sådan er det bare, så jeg kløer på og ender vel med snart at kunne samle skidtet, så jeg endelig kan få taget hul på bærestykket – det smukkeste på hele sweateren, synes jeg.

Aftenen er fortsat ung. Pandekagerne er klar. Det er jeg også!

Du vil sikkert også kunne lide