25

Kommenskringler

Kringlerne

– og så lige en god skæreost… for de er lune endnu :-)

Måske er der en enkelt eller to, som kunne have lyst til alligevel at forsøge sig med kommenskringlerne, så her kommer lige en opskift:

KringlerIngredienser
100 g smør/margarine
3 dl mælk
50 g gær
8 dl (500 g) mel
1 tsk salt
1 tsk sukker
1-3 spsk kommen
1 æg

Fremgangsmåde

Smelt smørret og tilsæt mælken. Lad væden nå en tilpas temperatur og rør gæren ud i væsken. Bland sukker, salt, æg og kommen i dejen. Kommensmængden kan varieres afhængig af fornøjelsen ved indtagelsen af samme. Jeg snupper 3 spsk. Lad dejen hæve ½ time.

Form dejen til kringler. Lad dem efterhæve i ca. 30 min. Pensl kringlerne med sammenpiskede æg og drys evt. lidt kommen over. Bages i 15 min ved 200 grader og så er der ellers lune kringler til den, som måtte have lyst.

Du vil sikkert også kunne lide