13

Uroligheder

Morgenen var kold og mørk, men dagen har fået magt og med lyset kommer solen. Trætoppene glimter og himlen er høj og blå. Jeg skal først møde sent i dag og det skal ingen høre klager for, for det har været en urolig nat.

Morgenlys

Nogle nætter bærer stadig præg af mange års urolig søvn og måske specielt i disse dage er jeg ekstra følsom. Underbevidstheden arbejder og denne nat vågnede jeg flere gange med hjertebanken og lyttede i nattemørket efter lyde, som kunne indikere fare. Der var ingen. Kun mit hjertes høje banken og følelsen af uro, som har forplantet sig til lyset. Jeg sidder stadig med en følelse af, at der er noget på færde.

Der er noget på færde. Lige om et øjeblik er det Alexanders dødsdag og det fylder meget både på det bevidste og ikke mindst det ubevidste plan. Sådan må det nødvendigvis være.

En lang køretur skal gøre godt. God musik, plads til tankerne og 1½ time i ensom majestæt skal nok kunne eliminere morgenens spøgelser. Med solskin i sigte og siden en dag i godt selskab, er der ikke noget der forhindrer, at det her bliver en fantastisk dag. Jeg er helt sikker. Jeg tager hul på den om et øjeblik.

Du vil sikkert også kunne lide