16

Jeg må i Kronen

Om ikke særlig lang tid skal jeg bevæge mig ind i byens mylder af mennesker. Jeg har besluttet, at jeg efter endt arbejde, vil kæmpe mig vej op til Kronen. Der skal ny te til.

KusmiLageret er for nedadgående og min yndling er væk. Jeg har nået bunden af dåsen og den runger hult af ingenting, når jeg tager låget af. Det skal der laves om på.

Har de også en af dåserne med Kusmis julete på hylden, snupper jeg også den, for jeg er en af dem, som elsker den krydrede smag. Nogle finder den alt for parfumeret, men jeg synes, at den passer rigtigt godt til årstiden og jeg holder meget af duften, der breder sig, når jeg fjerner låget.

I Kronen har de også verdens bedste kaffebolsjer, så jeg vil ikke forsværge, at jeg lader mig lokke til en lille pose af dem og så er der altid tid til en god snak, gode forslag til kaffe og i det hele taget en oplevelse i vente, når man træder indenfor i den gamle hæderkronede kaffebutik.

Du vil sikkert også kunne lide