6

Decemberdage med regn

Vinterhimmel

Regnen slår mod ruderne. Blæsten trækker brag i hanebjælkerne og det knirker og knager, men det holder.

Der er noget magisk over decemberdage med regnvejr. De indbyder til indendørs hygge og her inkluderer det så også en vask eller to, lidt oprydning og så ellers en aftale med Oline om at se Kill Bill Vol. I og II. De ligger inde i skuffen og venter bare på et gensyn, så det handler dybest set bare om at finde roen til at sætte dem i gang.

Vi befinder os hver især på tærsklen til ingenting, så det kan vel ikke vare længe, før vi sætter os i sofaen og fascineres af Uma. Vi har besluttet, at der står selvsmurte himmerigsmuldfulde på aftenmadsprogrammet, så det har ingen hast. Tid er der masser af. Det er den bedste følelse i verden.

Du vil sikkert også kunne lide