15

Ingen kystby til mig, tak

Måske kan du gætte, hvor jeg har været, når du ser billedet, men det kræver et vist kendskab til byen og udsigten fra Kirkepladsen…

Kan du gætte hvor

Jeg har undgået byens vartegn, men havde det været med på billedet, havde du måske ikke været i tvivl. Jeg var i Frederikshavn og ét er sikkert; der var koldt i dag.

Der stod en strid vind over byen, som ligger ved havet og derfor altid er begavet med blæst, men i dag mindede den mig hvæsende om, hvorfor jeg ikke duer til kystbyer medmindre det er sommer og høj sol. Sjældent har jeg frosset så meget, som de 10 minutter jeg var nødt til at opholde mig udendørs deroppe.

Nygaards Kaffe

På Kirkepladsen ligger også Nygaards Kaffe. De forhandler Kusmi, hvis din vej skulle falde forbi og du er fristet af al den omtale teen får for øjeblikket. De havde jubilæumsdåserne i vinduet og jeg havde min bil holdende lige ved siden af. Det sidste var det bedste.

Hjem til varm kaffeDet tog sin tid at køre hjem, for vejene er ved at være rigtigt glatte nu og selvom motorvejen er ryddet og saltet, er der frostvejr og på udsatte steder spejlglat, så vi sneglede os afsted sydpå i lange, sindige bilkøer.

I ørerne havde jeg mange af mine yndlinge. Zen omtrent og i hvert fald er det ikke løgn, for den lille mp3’er er en gave, når radioen fortsat mangler en kode og en ny kun kan erhverves formedelst 500 kroner. Tror de, jeg er åndsvag… *suk*

For den pris er der råd til endnu en sten, men jeg savner nu alligevel P4 og P1. Frygteligt.

Kaffen er varm og jeg har fri i morgen. Hvem sagde heldig… Ahhh

Du vil sikkert også kunne lide