20

Godmorgen verden

Denne morgen er ikke anderledes end så mange andre morgener. Mørk og kold byder den godmorgen og lader mig fryse hele vejen til badet, som endelig giver varmen.

Efter badet er der kaffen, som brygges mellem make-up, morgennyheder med lokalt islæt og desperat eftersøgning, for yndlingen er blevet væk. Mit tørklæde, som omtrent er blevet uniform, er forsvundet i weekendens hjernetomme oprydning. Jeg skal ikke rydde op, minder jeg mig selv om, mens jeg leder. Aldrig mere rydde op.

Så finder jeg det endelig.

Yndlingen

Farverigt

Med det om halsen, kan jeg tillade mig de mest umulige kombinationer af top og bukser, for der er snart ikke de farver, som ikke er at finde i tørklædet.

Det er genialt. Intet mindre. Med det svunget elegant om halsen ser det altid ud som om, jeg har tænkt over farvekombinationerne. Den slags er handy morgentilbehør på enhver kold, mørk og tidspresset morgen og burde findes i enhver kvindes skab. Jeg ligner en, som har overvejet alting. Det er løgn, men det virker.

Røde støvler. Varme, sorte strømper til knæet. Ikke elegante, men usynlige. Jeg er næsten klar, så nu kan kaffen endelig nydes. Roen indfinder sig.

Jeg elsker at opdage, at der er næsten en time til jeg skal hjemmefra også selvom radioen afslører, at der er kilometerlang kø lige der, hvor jeg skal være, for det er jo først om en time. Jeg har god tid. Det er det bedste jeg ved.

Godmorgen verden :-)

Du vil sikkert også kunne lide