20

Mums

Kaffe fik vi drukket og så nåede vi til teen…

Jeg havde sådan en lyst til St. Petersborg, men den er jo udsolgt på mine hylder for øjeblikket. Mums på Sønder Trandersvej var jo besøgt forgæves i mandags, men her bød lejligheden sig til en hurtig tur indenom. Ella var nemlig frisk. Ind i bilen og hen om hjørnet.

Mums

Sikke en skøn butik med masser af fristelser og så lige i nabolaget. Skønt!

Mums

Der var Kusmite i lange baner, men desværre ingen St. Petersborg, så det ønske fik jeg ikke opfyldt, men til gengæld kom der små dåser med hjem med henholdsvis Troika med orange og mandarin og en lille dåse med grøn jasminte.

Der var også et fristende udvalg af Summerbirds produkter, men vi var standhaftige.

Mums

Jeg snuppede de to dåser te, en pose salte mandler og et glas hvidløgspuré med artiskok, som godt kunne gå hen og blive en vane…

Jeg fik også taget et grundigt kig på de mange andre produkter på hylderne og der var ikke én eneste ting, som jeg ikke kunne forestille mig at sætte tænderne i. Det skulle da lige være udvalget af kurve, stearinlys og brugskunst. Det er en skøn butik, som ikke er besøgt for sidste gang.

Mums

Næste gang skal jeg have lidt friskmalet kaffe med hjem. Bare fordi.

Du vil sikkert også kunne lide