9

Lageropfyldning

Etsy kan man finde alverdens smukke, håndlavede frembringelser. Jeg har fundet håndfarvet garn denne gang.

Det er ankommet i dag med posten og det er jo ikke fordi jeg mangler, men fordi jeg trænger, så efter en hård arbejdsdag er det en gave at træde indenfor til disse smukke fibre…

Etsyrov

De kommer fra to forskellige sælgere, men ankom altså samme dag. Pudsigt er det og sikke jeg glædede mig til at se dem i virkeligheden. De er meget smukke og lever fint op til mine forventninger, hvilket altid er spændende, når man køber den slags over nettet.

Mørke farver

Først er der 126 gram smukt uld i fine efterårsfarver fra Castle Fibers. Det bliver sikkert forvandlet til et smukt tørklæde med snoninger, når jeg engang synes, at tiden er til det, men foreløbig får det vente på hylden.

DK Knits

Fra DK Knits er der 200 gram lækker, blød uld i de fineste farver. Jeg er vild med farverne, men ved endnu ikke, hvad garnet ender som. Jeg har dog en idé, så forude venter sikkert noget småt hyggestrik.

Fra samme sted er også denne bunke garn, som af en eller anden grund minder mig om rabarber…

DK Knits

Jeg er vild med farverne og tror det ender, som endnu en halsklud på et tidspunkt. Der er  100 gram, som changerer fra dyb rød over orange til gul/lime, men det kan selvfølgelig altid kombineres med andre garner, så lad os se.

Hele skidtet ender på hylden, indtil jeg kommer på en god idé. Det er godt at have lidt på lager til en regnvejrsdag og i dag er det solskin og mors sjal snurrer i vaskemaskinen. Sådan.

Du vil sikkert også kunne lide