16

Ærgerlig

Siden sidste uge har jeg været omgivet af syge mennesker. I tirsdags samarbejdede jeg med en kollega, som slet ikke burde være på arbejde. Hun hostede og spruttede. I fredags var vi to ud af syv tolke, der stod op. Resten var syge. Faktisk var min kollega og samarbejdspartner i fredags heller ikke helt rask, men hun var taget på arbejde. I går var en anden kollega og samarbejdspartner taget på arbejde på trods af, at hun var langt fra rask. Det er det vi gør, fordi vi ved, at der sidder mennesker i den anden ende, som regner med os. Vi smittert sikker også…

I nat fik jeg halsbetændelse. Jeg hostede, hostede og hostede lidt igen. Så fik jeg ondt i halsen. I dag er jeg helt tyk i mælet og kan næsten ikke tale. Jeg synker med besvær og jeg starter en stak fridage i morgen. Tror I jeg er ærgerlig?

Hvornår fanden lærer vi det? Hensynsbetændelse giver halsbetændelse. Nå ja, eller noget andet af det skidt, vi bærer på arbejde ind imellem. Vi er så dumme.

Du vil sikkert også kunne lide