8

Vitaminindsprøjtning

Noget at glæde sig til...

Der er noget at glæde sig til…

Det kunne være når virus slipper kroppen eller når internettet igen virker upåklageligt, for det er mildest talt ustabilt for øjeblikket, hvor vi kastes af og på i en uendelighed. Egentlig har jeg været ligeglad temmelig længe, for jeg har sovet formiddagen væk. Jeg trængte, så jeg gider ikke undskylde.

Nu er jeg frisk, tror jeg, men næsen løber igen og jeg skal ikke sige mig fri fra hosten, som stadig driller om natten uagtet jeg indtager både Dexofan (åh ja, men ikke mere end en enkelt) og hostesaft, men intet af det synes at kunne holde den hoste stangen, så jeg vågner stadig. Der sidder ikke noget på lungerne ud over en genstridig virus, som tilsyneladende tager sig god tid. Så er det vel sådan det er.

I dag er vejret endnu en gang vidunderligt og jeg vil tage en stor kop te med udenfor og nyde de sidste solstråler, inden skyerne efter sigende kommer snigende sidst på eftermiddagen. Mon ikke lidt D-vitaminer kunne gøre godt. Jeg tror det.

Du vil sikkert også kunne lide