2

Ah, det er så godt…

Hold da op...

Når vejret arter sig, som det gør i dag, kan man godt vælge at ærgre sig over sene arbejdsdage, men man kan også bare konstatere, at der stadig er atten grader i skyggen klokken halv syv og herefter beslutte sig for, at dagen fortsat er ung…

Varmt hjørne

Terrassehjørnet er stadig varmt, så jeg klager ikke, men nyder i stedet, at der er plads og rum til, at jeg sætter mig og laver ingenting. Jeg må gerne. Ingen forventer, at jeg skal gøre noget som helst. Kun have det dejligt og det er jeg god til.

Æbleblomsterne

Nederst i haven arbejder Kenneth intensivt. Jeg trækker kun derned for at beundre og opildne. Jeg sørger for ikke at forstyrre og synes faktisk, at han er temmelig sej. Der sker noget dernede og han er heldigvis ikke i nærheden af mine elskede æbletræer, så de står stille og bliver smukkere og smukkere…

Æbletræerne

I løbet af i morgen eller dagen efter, er der skyer af hvide blomster dernede. Humlebier summer og jeg har set flere insekter, som tilsyneladende også mener, at det er ved at være tid til udeliv.

I staudebedet står to smukke valmuer, som jeg købte på blomsterfestival på Bangsbo sidste år. De vokser sig store og jeg har set anlæg til de første blomster. Jeg kan slet ikke vente, men inden blomstrer mit røde hav af kæmpevalmuer. Jeg glæder mig både over det og over, at dagen bringer så godt vejr og mulighed for udeliv til langt ud på aftenen. Jeg elsker det.

Du vil sikkert også kunne lide