6

God fornemmelse…

Det er endnu en fantastisk smuk morgen. Solen skinner, fuglene synger om kap og jeg er vågen klokken 6.18. Lysvågen. Efter ikke alt for mange timers søvn, men sådan er det altså og det føles rigtigt, at stå op.

Smuk morgen

Så sætter jeg vand over til kaffe. Tager kameraet med og smutter udenfor i haven. Vejret er virkelig smukt. Ikke en sky er der på himlen og solen skinner stærkt og minder om, at det er gode dage, vi har lige nu.

Der lufter ganske let derude og luften er faktisk kølig. Måske bare morgenkølig, men fordi den er der, er der heller ikke helt varmt i solen, selvom jeg forsøger mig med et øjeblik nede på fars bænk. Morgenkaffen skal drikkes indenfor, beslutter jeg.

Allium

Den første Allium står på mere end spring. Den er fantastisk med sine lilla farver,som spiller så smukt med grønt.I løbet af dagen folder den sig sikkert helt ud og bliver den karakteristiske bold, som pynter så smukt i bedet.

Der skulle være et utal af små Allium dernede og blade og stængler ser jeg, men endnu ikke skyggen af knopper. Sådan var det også sidste år, men fortsætter det, ryger de op af bedet igen, for hvem gider grønne blade i et staudebed? Dem er der så rigeligt af i forvejen, mellem alle blomsterne.

Næsten død

I går glemte jeg den nye hortensia i solen. Det var den mildest talt ikke glad for. Nu er den kommet i halvskygge, som den foretrækker og er jeg rigtigt heldig, overlever den uden de store mén.

Det bliver en dejlig dag. Jeg kan mærke det helt ned i storetæerne.

Du vil sikkert også kunne lide