9

Det bliver en dejlig dag

Morgenen lover godt for resten af dagen. Lyset er her og jeg er frisk, da uret ringer klokken 6. Nu er både Oline og jeg oppe og i gang. Om et øjeblik tager vi hver sin vej ud i verden, men vi mødes igen i eftermiddag.

Morgenen er nok kølig, men den lover sol og varme, så jeg regner med en dag på terrassen. Det vil passe godt, når vi er en flok, som samles her lidt senere på dagen. Kaffe i haven er ikke det værste, der findes og jeg vil nyde, at vi kan være udenfor, hvor jeg hellere må få arrangeret et langt bord til alle damerne, som ankommer i skiftende tempo hen over eftermiddagen.

Jeg glæder mig til at hilse på både gamle kendinge og nye mennesker. Anne skulle til Jylland og ville gerne mødes med nogle af bloggerne heroppe. Jeg var en af dem og jeg har en have, som er potentielt hyggeligere end en café i byen, så beslutningen var nem at træffe.

Inden venter en arbejdsformiddag, som jeg vil tage hul på lige nu. Først yde, så nyde, er der nogen, som siger. Kan du have en dejlig mandag :-)

Du vil sikkert også kunne lide