32

Snakket igennem…

Der er blevet snakket igennem. Mildest talt. Sikke vi kunne… og jeg har haft en helt uforglemmelig dag, så tusinde tak til de ni skønne kvinder, som kom fra alle ender af landet og gjorde denne mandag helt og aldeles uforglemmelig. Nu er jeg lige til det nyvaskede sengetøj og syv kvarter i timen.

Vi fik et enkelt afbud, men aldrig så snart havde vi modtaget det, før jeg havde arrangeret, at vi allesammen skulle møde endnu en frisk og frejdig blogger. Hun slog til, mødte frisk op og hun passede som fod i hose.

En aldeles vidunderlig eftermiddag og aften har det været og selvfølgelig kom solen. Hvordan kunne det være anderledes. Nu har jeg FEM myggestik på fødder og ankler. De hæver og bliver formentlig store som hønseæg, men ved I hvad… de var det hele værd :-)

Du vil sikkert også kunne lide