21

Isabellas fristelser

Hvis man kan være tålmodig en stund, kan man gøre en rigtig god handel hos Isabella. Jeg tog min tålmodighed i ed for længe siden og det betalte sig, for i dag er hendes løg, knolde og sommerblomster sat ned til ingenting og ønskerne kan opfyldes uden en forestående tvangsauktion.

Jeg gik amok i blomsterdrømme og hentede enogtyve knolde hjem til matriklen og mit staudebed, som så er ved at være fyldt op, hvis alting lykkes. Det hele uden at blive ruineret og den slags passer mit svært godt. Høsten inkluderede blandt andet følgende…

Jeg håber tingene ankommer om et øjeblik, så jeg kan få dem i jorden. Der er fire slags pæoner blandt indkøbene og jeg ved godt, at det bliver en udfordring, men jeg synes prisen gjorde, at det er i orden at forsøge for jeg ved ikke hvilken gang. Kryds fingre for, at det lykkes… og skynd dig så ind forbi, hvis også du har trang til billige blomster. Der er masser på lager endnu.

Du vil sikkert også kunne lide