9

Årets første Dahlia

Så sprang den første Dahlia ud. Denne hvide Dahlia blomstrer for tredje år i træk uden at have været oppe af jorden. Det bliver formentlig ikke ved med at gå, men jeg ved med mig selv, at jeg ikke får gravet de knolde op af jorden, når den første frost har været forbi. Så er jeg gået i hi og gider ikke haven mere, før næste forår og så må de klare sig, hvis de kan. Kan de ikke, køber jeg nye og smider i jorden.

Denne Dahlia blomstrer rigt og helt frem til frosten, så jeg glæder mig over den og de mange andre Dahlia nede i bedet, for der er så mange, så der bliver rigeligt at tage ind af. Jeg elsker Dahlia. Jeg kan slet ikke få for mange og mit håb er, at de nyindkøbte og lidt sent satte Dahlia fra Isabella også når at blomstre. Det ser ud til, at jeg kunne ende med at være heldig. De er godt over jorden, så sol kom… så jeg snart har blomsterhav igen.

Du vil sikkert også kunne lide