21

Sidste FLS er færdig

Morgenen er brugt til at sy knapper i den sidste FLS. Jeg er svært tilfreds med mig selv, for nu er de alle færdige og jeg havnede ikke i en strikkekrise, hvor den sidste lå hen i meget lang tid.

Til denne grønlige FLS er brugt knapt 400 gram af den gode shetlandsuld fra Aagaard Tekstil-Håndværk og det er jo nærmest ingenting. Jeg har strikket den en anelse mindre, end den antracitgrå. Kortere og lidt smallere. Der er forskel på de to trøjer, selvom de ligner hinanden.

Knapperne er keramikknapper lavet af en lokal keramiker, men desværre husker jeg ikke navnet på hende og hun sælger sine knapper, uden at have navn på dem. De passede som fod i hose, da jeg fik øje på dem i butikken og trak dem over på garnet, så selvfølgelig skulle det være dem.

Trøjen passer perfekt. Jeg ender med at blive rigtigt glad for den også. Nu er det omtrent enden på min ferie og også enden på min FLS-feber. Der bliver ikke strikket flere. Nu er der i stedet slået op til endnu en Cobblestone, fordi de i forvejen to er Kenneths absolutte yndslingstrøjer og fordi han har indkøbt garn til både en antracitgrå og en smuk blå.

Han har besluttet, at den grå skal strikkes først. Jeg er i gang.

Du vil sikkert også kunne lide