15

Ups

Jeg skulle bestille noget lædersnøre til Kenneth. Jeg sværger, det var til ham!

kom jeg til at bestille noget til mig også. Jeg kom også til, ved et uheldigt sammentræf af udefrakommende forhindringer og afbrydelser, at trykke to gange på den sorte lædersnøre. Nu ankommer der lædersnøre i helt latterlige mængder om et øjeblik. Jeg aner ikke, hvad jeg skal bruge det til, men kunne ikke finde ud af at afbestille det. Måske jeg skal flette armbånd og smide på Etsy engang. Noget må der da gøres… *suk*

Jeg HADER, når online forretninger ikke har indrettet sig på servere, som kan håndtere det faktiske antal af kunder og jeg HADER, at jeg så er så dum, at jeg trykker frem og tilbage mellem bestillingerne i frustration. Jeg kunne godt blive klogere. Meget klogere…

Du vil sikkert også kunne lide