17

Hamborg, måske…

Vi har nogle rigtigt gode venner, som vi efterhånden ser alt for sjældent. Længe har vi talt om, at det kunne være fantastisk at koordinere en weekend, som kunne bruges i hinandens selskab. Tyskland har været oppe at vende. Det er ikke mange timer væk, men tilstrækkeligt eksotisk til, at vi alle ville synes, at det var både sjovt og fedt og fordi de har små børn, kan det ikke nytte at have mange timer hjem.

Jeg har lige snakket med Preben. Et forslag om en novemberweekend i Hamborg er straks noteret i kalenderen. Hvorfor ikke? Jeg har været i Hamborg et hav af gange, men aldrig for at se den. Jeg er kommet der kun for at køre igennem byen nede langs havnen. Måske den fortjener god tid. Det gør de fleste byer.

Jeg tør ikke glæde mig endnu, for der er stadig mormor, som skal konsulteres. Hun skal have plads og tid til at flytte herned den weekend. Hun skal orke Oline, Oskar og hjemmefra, for at det hele klapper og falder på plads, men jeg har været utrolig heldig med min mor. Hun gider altid og hun forstår, at tiden efter Alexander skal fyldes med oplevelser, som ikke har været aktuelle tidligere. Hun gør det med et smil, hvis der er plads i hendes kalender.

Der er plads i min! Kryds lige fingre for, at der også er plads i hendes.

Update – der VAR plads i mors kalender. Der er plads i min. Jeg håber, at det lykkes at finde plads i de resterende kalendere også. Jeg er SÅ klar :-)

Du vil sikkert også kunne lide