15

Knapfærdig

Ja, kedelig vil jeg altså ikke kaldes, når jeg monterer min Tornsberg og tager ud i verden. Den er ikke bare gul. Den er Bamsegul! Den lyser, som en sol, der er gået amok og hvis jeg bilder mig ind, at jeg kan snige mig rundt i verden, tager jeg vist grueligt fejl, men skøn, det er den altså!

Jeg fik en udfordring, da jeg skulle finde knapper til den. Den er så “larmende”, at knapperne skulle være nærmest usynlige. Det lykkedes at finde nogen i Designværkstedet i går. Det var ikke let, men det lykkedes os til sidst at finde nogen, som kunne forsvinde ind i farven, så de ikke tog fokus. Som om…

Nu er den simpelthen klar til brug og nok er gul ikke min farve, men denne her, den gør mig altså i godt humør, hver gang jeg tager den på. Den er ikke smuk, men den er skør og glad og tosset. Jeg kan lide den. Jeg bliver glad!

Hvem skulle nu have troet det?

Du vil sikkert også kunne lide