10

Nederst i hierakiet

Olines mobiltelefon er gået i udu. Noget så eftertrykkeligt. Noget måtte gøres, for som fjortenårig kan man simpelthen ikke leve uden. Heldigvis lå der en reserve i skuffen, men kunne den bruges? Nej da!

“Hvad er det for en oldsag og kan den overhovedet spille musik”, lød det fra hende, da jeg præsenterede hende for reserven. Som om det er en god idé at spørge mig om den slags! Jeg er så ualmindelig ligeglad med mobiler, at jeg såmænd kunne bære rundt på hvad som helst uden hverken at græmmes eller flashe.

Jeg er nederst i mobilhierakiet herhjemme.

Nu har hun taget min mobil og har byttet den ud med sagen her. Hun har været forbi sin far, for at tjekke, at han nu ikke ligger inde med noget, som er endnu mere lækkert, end min forrige (som i for to minutter siden) telefon var og er vist tilfreds. Jeg er bare rundtosset, indtil jeg opdager, at skidtet jo er en Nokia, som er så logisk opbygget, at jeg føler mig hjemme på et splitsekund.

Jeg er da ligeglad med at ligge nederst i mobilhierakiet. Jeg kan jo finde ud af skidtet :-)

Du vil sikkert også kunne lide