9

Fabelagtig fløjlsblød fredag

Weekenden og herefter påskeferien står for døren. Der er ikke mange timer at bruge af, før jeg skal bruge dem på det rene ingenting, så det er med at sætte farten op og komme ud af starthullerne, for der skal pakkes. Først ned inde på kontoret. Så garn herhjemme.

Inden skal jeg nu alligevel ud på tur med min nye bedste ven Raketten. Vi har det altså sjovt sammen. Sjovt som i rigtig sjovt. Ethundredeoghalvfjerds heste flytter sig, skal jeg hilse og sige og jeg er kun en dreng, når det kommer til kareter, så jeg bliver glad helt ned i storetåen, når jeg drejer nøglen og han hilser mig velkommen med en dyb, lidt vred, brummen. Vi kører pænt. Det meste af tiden.

Han har brug for energi, for at slå med bagenden. Det har jeg også…

Morgenmad

Om et øjeblik er jeg klar til at tage ud i verden, men inden skal jeg lige tankes op. Solen skinner. Ved langbordet er der hyggeligt at sidde, for der er udsigt til haven og en solsort. Måske foråret alligevel venter derude.

Må din fredag blive fabelagtig farverig og forunderlig fløjlsblød  :-)

Du vil sikkert også kunne lide