23

Kaffepause

Huset er blevet stille, efter gæsterne er taget af sted. Stresset har jeg brygget mig en kop kaffe, for nu skal roen falde prompte. Jeg trænger. Jeg er bagefter og vi er billøse. Ikke én gave har vi købt endnu. Ikke ét eneste juleindkøb er gjort endnu. Vi er billøse. Luksusproblem måske, men ikke desto mindre er vi uden køretøjer og jeg bliver stresset alene ved tanken om alt det, vi burde få gjort, men ikke kan uden bil. Den sidste bil rullede ud fra matriklen for en halv time siden. Mod Esbjerg. Han har solgt bilparken!

“Vi når det nok og jeg køber en bil i morgen”, siger Kenneth. Ja, det gør han sikkert. Jeg får bare stress og snurrer tyve gange rundt om mig selv, mens jeg allerede er ved at få feber ved tanken om alle de ting, vi ikke lige kan ordne. Så drikker jeg en kop kaffe, mens roen sænker sig. Måske jeg burde tjekke busplaner.

I morgen kommer Anne. I morgen skal jeg ingenting. Jeg skal bare hygge mig. Det kan man sagtens gøre uden fire hjul. Jeg glæder mig. Med eller uden bil.

I morgen køber Kenneth jo en. Siger han…

Du vil sikkert også kunne lide