6

Det skal en mor… også…

Der hersker søndagsstemning i mit hjem. Sådan fred og ro, I ved. Ingen larm, kun stille lyde fra de forsigtige aktiviteter familien har begivet sig ud i.

Kenneth sidder inde i stuen og er optaget af at spille Wii. Han er et legebarn. Det elsker jeg ham også for at være. Oline har fundet den bærbare frem og har sat sig oppe ved spisebordet, for der er stadig lektier at lave.

Jeg tænker, at jeg vil finde derop også. Ovre på bænken, langs vinduerne, for det hjælper på magisk vis, at man er to om bordet. Det er nemmere at holde ud, at man skal sidde en søndag og lave lektier, når mor også sidder deroppe, så det gør hun… om et øjeblik.

Jeg tager strikketøjet med. Sætter mig med fødderne på bænken og snupper et par pinde, mens jeg prøver at inspirere og motivere. Det er vel det, man har en mor til.

Du vil sikkert også kunne lide