21

Søndagstilfredshed

Mor kom spadserende, men hun er altid frisk for mere end én tur, så jeg foreslog en tur ned i Ådalen, for solen skinner så smukt i dag. Der var en, som ikke var klar på udskejelser af den art, så ham efterlod vi hjemme sammen med Oline og en veninde.

Man kan ikke klippe håret af en skaldet eller noget…

Så tog vi Oskar under armen og nød en tur nede ved vandløb, søer og de andre hundeejere, som også syntes, at vejret indbød til gåtur langs mudrede stier. Hold da op, som vi så ud, da vi kom op fra ådalen. Oskar var sort helt op af maven, men sikke sjov og vejret var skønt.

Der er smukt dernede uanset årstiden, så det var skønt at få samlet lidt frisk luft.

Oskar mødte den sødeste lille hund. Vi spurgte ejeren om racen, fattede ikke hvad han sagde, men kunne ikke lide at spørge igen. Senere løb vi over den lille bjørn på alle fire igen og endnu en gang overhørte vi ejeren fortælle om racen og endnu en gang fattede vi ingenting, så du må også nøjes med at gætte, men jeg forstår godt, at Oskar kunne lide den.

Oskar fik sniflet færdig, vi fik travet benene mætte og så gik turen det sidste stykke op til bilen, for at køre hjem til friskbagt kanelkage og kaffe. Det er slet ikke så ringe…

Nu sidder vi her og er mætte, rødkindede og søndagsslappe. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide