17

Resteanvendelse

I går aftes blev tilbragt i sofaen. Hold da op, hvor jeg havde det skidt. Heldigvis havde jeg hjemmearbejdsdag i dag, så der hvilede intet pres på mine skuldre. Jeg vidste, at jeg kunne tilbringe dagen i dag i sengen, hvis det skulle vise sig at være nødvendigt.

Jeg fandt en bunke uldrester og snuppede denne idé (pdf-fil), satte mig godt til rette i sofaen med te og en halsklud og så hyggede jeg ellers igennem, mens jeg lod mig underholde af resten af familien.

Jeg har frygteligt mange uldrester i alverdens farver, men jeg sværmer jo for jordfarverne, så der er ikke meget fest, men i stedet smukke, blide farveforløb og så er det sjovt at strikke tørklædet.

I løbet af aftenen fik jeg det endnu værre. Jeg fik kvalme, ondt i alle led og var helt sikker på, at influenzaen nu havde invaderet mig. Da jeg gik i seng, tog jeg et par Panodil, en meget uklædelig natkjole på og trak de uldne sokker godt op om anklerne, for jeg frøs, som en lille hund. Der var ikke meget spas i mig.

Jeg valgte at lade vækkeur være vækkeur. Jeg sov, til jeg ikke kunne sove mere. Det har været effektivt, for jeg har det glimrende i dag. Faktisk er jeg helt frisk, så måske jeg er ved at vende tilbage til tidligere tider, hvor jeg rent faktisk havde et immunforsvar, som virkede. Heureka!

Nu sidder jeg så her, arbejder med masser af gå-på-mod og har et restetørklæde til at ligge, som fint agerer pausestrik, når jeg husker det. Sikke en herlig tirsdag :-)

Du vil sikkert også kunne lide