9

Krabber og brætspil

Krabberne blev kogt og så rendte vi ind i en udfordring, for selvfølgelig havde vi ikke hverken hammer eller nøddeknækker, men en strand med sten, det har vi!

Heidi betjener strandsten med en præcision, som er ualmindelig imponerende. Vi er fulde af beundring. Og bagefter var der ikke et øje tørt. Velsmagende, chilistærk, tårefremkaldende fiskesuppe, gode brød og krabbeklør og sidenhen Olines hjemmebagte Valetinekage.

Da vi ikke kunne rokke med ét eneste øre mere, enedes vi om, at der måtte spil på bordet. Nu er jeg holdmester i Bet Your Brain. Et herligt, underholdende og rigtigt sjovt spil, som Annemette og Heidi havde med herop. Jeg huskede, at jeg ikke kan tillade mig at hovere. Nemesis, I ved ;-)

Nu er der gang i Wii’en og den får ikke for lidt, men endnu har jeg ikke prøvet. Albuerne kan ikke, så jeg strikker i stedet for. Det kan de. Og så venter en varm dyne vist om snart. Dagen er ved at være brugt og jeg med.

Du vil sikkert også kunne lide