15

Jeg er så nem at lokke…

Den formiddag fik hurtigt ben at gå på. Morgenjuicen er forlængst indtaget, der er arbejdet igennem, for der lå ting og ventede. Det gør der altid efter en ferie, men i dag kunne jeg gøre noget ved det meste, fordi jeg har erstatningsfri. Sådan!

Om lidt venter et bad. Ja, jeg har ikke nået det endnu. Jeg sidder stadig med morgenhår og er glad for, at der ikke er andre end mig til at se det.

Senere skal vi have indviet det Metrokort, som længe har ligget og ventet. Vi rider ikke samme dag, som vi sadler. Det er farligt med den slags. Storindkøb kan hurtigt friste i en grad, som ikke har kontakt til virkeligheden, for vi er en lille familie på kun tre medlemmer. Hvad skal vi med to kilo Gorgonzola, eller… man kan vel også fryse den slags…

Jeg er så nem at lokke, at jeg er livsfarlig. Det er ikke for ingenting, at mit indianernavn er Løbende Udgift ;-)

Du vil sikkert også kunne lide