21

Hov, det var den onsdag…

Ella var frisk og gad godt komme forbi til en let frokost og lidt hygge omkring spisebordet, så sådan blev det. Der er strikket og hæklet i vildskab, for vi har gang i mere end ét projekt, som sædvanlig.

Der er også snakket en del, for det er noget, vi er gode til. Der er nok at snakke om. Fremtiden er et af hovedemnerne, for lige nu skal der lægges strategier, tænkes tanker og vinkles påny. Så er det godt at være flere hoveder.

Mens snakken gik og tingene blev vendt og drejet,blev der også kigget dybt i garnreolen, for vi skulle lige finde alternativer til et af Ellas projekter. Der gik ikke lang tid, før hun var godt i gang.

En af hylderne i reolen bugner med Noro i alverdens farver og kvaliteter. Selvfølgelig forelskede Ella sig og selvfølgelig skal hun så have skidtet med hjem. Hun bliver fantastisk med de farver om halsen, for der skal nemlig hækles et lille, men smukt tørklæde i et par nøgler Noro Silk Garden, jeg fandt på hylden og som lige præcis er Ellas farver. Hun glæder sig og jeg glæder mig over, at hun glæder sig. Det er simpelthen win-win.

Jeg havde ikke nået badet, inden hun kom, så det snuppede jeg i farten, mens hun drak kaffe. Bagefter var det ikke ligefrem fordi jeg osede af stil. Så skulle det da være en overordentlig afslappet én af slagsen med børnespænde i pandehåret og en uskøn blanding af farver og mønstre, men det er jo den ugentlige “jeg kan godt tillade mig at være grim”-dag, som tilbringes på egen matrikel.

Den slags skal man holde hellig…

Jeg lignede efter sigende en teenager, som lå mageligt henslængt på skibsbriksen, da jeg efterfølgende satte mig på køkkenbænken med strikketøjet i hænderne. Jeg er nok tilbøjelig til, at give hende ret, men min ryg driller frygteligt for øjeblikket, så jeg mere ligger end sidder, når jeg skal forestille at være i lodret position.

Forøvrigt er min nye lampe indviet. En ny, fin og lidt tøset lampe for 30 kroner.

Det er totalt i orden og om et øjeblik finder jeg vel også en forlænger og får sat lidt blus på skidtet. Det ville klæde den.

Du vil sikkert også kunne lide