25

Hvem har hun det fra?

Jeg har fået Oline ned på min højre flanke og det kunne være så lykkeligt, at jeg nærmest var ved at eksplodere. Nå ja, jeg ER tæt på at eksplodere, men ikke af lykke, for hun larmer!

Hun skulle i første omgang lave lektier. Det involverer tilsyneladende hele verden og kan ikke foregå uden, at hun højt gentager for sig selv, hvad hun skriver i sin opgave. Hun er et af de mennesker, som tænker højt. Rigtigt højt. Hun indeholder også usandsynlig mange ord og de står i kø indenfor og snubler så ud i verdensrummet uden altid at være helt enige om, i hvilken rækkefølge, de skal sendes afsted. Hun forventer svar og involvering, engagement og kloge indspark. Hun fylder hele rummet ud og det er jo ellers ikke noget, jeg gør i… *hoost*

Da jeg til sidst fik nok og talte temmelig højt om mine præferencer, når man vælger at indtage halvdelen af mit bord på mit værelse i mit mentale rum, var hun færdig med at lave lektier. Pyha…

Så gik der cirka 30 sekunder, hvor min hjerne lige nåede at genfinde sig selv, hvorefter der lød en underlig banken i tastaturet ovre fra hendes side af bordet.

– Hvad laver du?

– Jeg angiver rytmen i en sang, jeg ikke kan huske…

– Øh… og hvorfor gør du det? Du kan jo ikke huske den!

– Bare fordi…

Jamen… hvad skal man gøre?

Nu har jeg sendt hende op i køkkenet for at bage og hun står allerede deroppe og sender lydtapet ud i hele min verden. Hun siger alt, hvad hun gør: “Så starter jeg med at finde opskriften. Bagefter skal jeg lige have fundet vægten og gad vide, om far har husket at købe Peanut Butter, men ellers må jeg jo…”.

Jeg får snart et sammenbrud af en eller anden slags. Hun glemmer nok at samle mig op, fordi hun har så travlt med at sætte ord på hele verden og så siger de, at jeg taler meget?

Du vil sikkert også kunne lide