25

Lidt mere Japan

Da jeg for et øjeblik siden vendte hjem efter dagens sidste opgave, ventede en dejlig overraskelse. I sidste uge formastede jeg mig ind på Amazons japanske side og det er altid alt for fristende, så der røg mere end én bog i kurven. Faktisk en del…

Enten tager det mange uger, inden bøgerne ankommer eller også overrasker de og bøgerne er her efter ganske få dage. Denne gang var leveringstiden til at overskue. Jeg blev bare glædeligt overrasket, for jeg havde faktisk ikke ventet bøgerne allerede.

Det er skønne bøger fyldt til bristepunktet med smukke fristelser. De fleste er hæklerier i mange afskygninger, men der er enkelte strikkede ting også.

Blandt bøgerne er også to, som er fyldt med hæklede smådyr. Specielt den ene vakte begejstring hos Oline. Det er lutter små hunde i alverdens faconer og farver, så det væltede ind med bestillinger, så snart hun så dem. Jeg mener så til gengæld, at hun selv kan lave dem. Jeg skal gerne instruere.

Specielt bøgerne ovenfor havde vakt min interesse. Den forreste, fordi den så ud til at indeholde opskrifter på smukke halstørklæder og jeg blev ikke skuffet. Jeg er helt sikker på, at Ella får både tics og nye behov, når hun ser den, så jeg glæder mig til at vise den til hende.

De andre er fyldt med skønne, hæklede puder, siddepuder, grydelapper og endnu flere lapper til inspiration og sjov, når jeg ind imellem får lyst til lidt småt, men godt. Jeg er så klar til at starte fra en ende af.

Du vil sikkert også kunne lide