5

En ende eller to…

Enderne er hæftet

Morgenstund har overraskende nok guld i mund i det Nordjyske. Det var vist ikke meningen og tågen har ligget dynetung over landskabet i den tidlige morgen, men er delvis lettet og afløst af en sol på lur. Det er dejligt, men der er koldt derude, kan jeg mærke, når den friske luft finder vej ind gennem det åbne soveværelsesvindue.

Jeg har drukket min første kop kaffe til en omgang endehæftning. Nu er mit Hap Shawl endelig færdigt. Med hiv og sving fik jeg garnet til at række, men det var på et hængende hår og med små tricks i ærmet. Siden er det smidt i vaskemaskinen. En mild, blid og kold vask, skal gøre det klart til blokning om lidt. Jeg krydser fingre imens.

Nålene er fundet frem. Jeg smider det på tæppet i soveværelset og venter med tilbageholdt åndedræt på, at Kenneth står op og træder lige ned i en skov af knappenåle. Jeg er så ond…

Du vil sikkert også kunne lide